Andrija Radulović: Moja jedina želja je bila Crna Gora, i sada sam imao poziv Srbije

Radulović je u razgovoru za RTCG kazao da je za mlađe srpske reprezentacije igrao jer tada nije "bio u planovima selektora Crne Gore"

12891 pregleda 21 komentar(a)
Andrija Radulović, Foto: FK Crvena zvezda
Andrija Radulović, Foto: FK Crvena zvezda

Andrija Radulović, Kotoranin koji je igrao za mlađe selekcije Srbije i u dresu Crvene zvezde stekao reputaciju jednog od najvećih evropskih talenata, kazao je da nijednog trenutka nije razmišljao da prihvati poziv Crne Gore i priključi se mladoj reprezentaciji.

Radulović je u razgovoru za RTCG kazao da je za mlađe srpske reprezentacije igrao jer tada nije "bio u planovima selektora Crne Gore".

"Nisam htio da pravim prazan hod i odazvao sam se pozivu Srbije", rekao je Radulović

I sada je, kaže, imao poziv Srbije.

"Naravno, kod mene se nikad nije dovodilo u pitanje za koju ću reprezentaciju nastupati, dobio sam u istom momentu i poziv Srbije, konsultovao sam se selektorom reprezentacije i rekao mu da je moja želja Crna Gora. On je to sasvim normalno prihvatio, posavjetovao me, pružio mi podršku i drago mi je zbog toga".

Vjeruje da može i do A selekcije.

"Kao svaki mladi igrač što sanja da igra za svoju državu, tako sanjam i ja…Fokusiran sam na sebe, da pružam dobre partije i poziv će stići sam od sebe", kazao je Radulović, koji je prošle godine imao ponude Mančester sitija, Barselone, Milana... ali koga su usporile povrede i mononukleouza.

"Prebrodio sam sve to, izašao jači i sad je sve kako treba", rekao je 20-godišnji Radulović.

On je prošle godine produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, koja ga je na početku ove sezone pozajmila ekipi Mladost GAT iz Novog Sada.

U mladoj selekciji debitovaće na prijateljskim mečevima sa Austrijom i Maltom, 23. i 26. septembra.

Bonus video: