Jovetić: Očekivali smo više, u prvom poluvremenu nismo igrali kako bi trebalo

Crna Gora na kraju ciklusa dočekuje Finsku u ponedjeljak, u meču za drugo mjesto u grupi, koje bi, ipak, moglo da donese pogodnosti na putu ka završnici velikog takmičenja

5924 pregleda 15 komentar(a)
Stevan Jovetić na meču sa BIH, Foto: FSCG
Stevan Jovetić na meču sa BIH, Foto: FSCG

Fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je sinoć u Zenici od selekcije BIH 1:0 i ostala bez šansi da osvoji prvo mjesto u grupi 3 B Lige nacija.

Crnogorski tim je odigrao bojažljivo (kukavičko, kako ga je opisao selektor Miodrag Radulović) prvo poluvrijeme, u nastavku stvorio pritisak, ali bio bezopasan po gol domaćina, koji ide u A Ligu i ima osiguran baraž za EURO 2024.

Takav ishod meča, ali i izdanje ekipe, razočarali su kapitena Stevana Jovetića.

"Mislim da je bila teška utakmica. Mislim da u prvom poluvremenu nismo igrali kako treba, to je Bosna iskoristila, postigla je gol. Međutim, u drugom smo preuzelu inicijativu, imali neke šanse koje je možda trebalo da iskoristimo. Krivo nam je, očekivali smo više, ali čestitam Bosni", rekao je Jovetić u izjavi nakon susreta.

Crna Gora na kraju ciklusa dočekuje Finsku u ponedjeljak, u meču za drugo mjesto u grupi, koje bi, ipak, moglo da donese pogodnosti na putu ka završnici velikog takmičenja.

Povezani članci

24. Septembar 2022.

Evo zašto je važno pobijediti Finsku

Bonus video: