Berane promijenilo lidera, Mladost DG sama na čelu, Podgorica bolja od Zete

Berane - Bokelj 1:0, Grbalj - Kom 1:0, Igalo - Mladost DG 0:0, Zeta - Podgorica 2:3 i OFK Nikšić - Otrant-Olimpik 2:0 u mečevima 7. kola Druge lige

3001 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Fudbaleri Mladosti DG ostali su sami na vrhu tabele Druge lige, iako su osvojili samo bod na gostovanju Igalu - 0:0.

Tim sa "DG arene" je usamljen na čelu tabele zahvaljujući porazima Bokelja i Koma.

Kotorani su šokirani u Beranama - domaćin, kojeg sa klupe predvodi Milan Radulović, slavio je sa 1:0, golom Nikole Tmušića iz penala u 23. minutu.

Kom je, s druge strane, poražen u Radanovićima izgubio od Grblja sa 1:0. Domaćin je do drugog trijumfa ove sezone došao pogotkom Žarka Vilotijevića u 30. minutu

Domaći teren odbranila je i ekipa OFK Nikšića, pobjedom protiv Otrant Olimpika 2:0. Oba gola postigao je Nikola Globarević - u 19. i 88. minutu.

Najzanimljiviji meč kola viđen je na Trešnjici - u okršaju prošlosezonskih prvoligaša, Podgorica preokretom savladala domaću Zetu sa 3:2. Domaćin je poveo golom Filipa Kalačevića poveo u 16. minutu. Izjednačio je Dušan Vuković u 60, a novo vođstvo domaćinu donio je Kalačević 71. minutu. Rezultat je ponovo poravnao Ruzvelt Souza Neto u 79, a pobjedu gostima, drugu ove sezone, donio je Balša Mrvaljević u 85. minutu.

Mladost je, nakon sedmog kola, vodeća na tabeli sa 14 bodova. Bod manje ima Bokelj, dok su po 11 osvojili Igalo i Kom. Podgorica je peta sa deset bodova.

Bonus video: