Kad dobije crveni karton, supruga mu proda automobil

„Nije to uradila otkada smo ovde, ali jeste već jednom u Portugalu. Upozorila me je - svaki put kada dobijem crveni karton prodaće jedan od mojih automobila”, otkrio je trener Palmeirasa

12594 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters/Rodolfo Buhrer
Foto: Reuters/Rodolfo Buhrer

Za manje od dvije godine, otkada je stigao u Sao Paulo, Abel Fereira je napravio čudo sa Palmeirasom.

Dva puta je osvojio Kopa libertadores, jednu Rekopa Sudamerikanu, igrao finale Svjetskog klupskog prvenstva..., ali je i pokazao mračnu stranu ličnosti, jer ga sudije prečesto opominju.

Naime, za manje od dvije godine dobio je 32 žuta i pet crvenih kartona.

U jednom podkastu je otkrio da mu je supruga zaprijetila da će prodati jedan od njegovih omiljenih automobila ako bude isključen, ali i da je to već jednom uradila.

Nekadašnji defanzivac trenerskim poslom bavi se od 2011, a posljednji crveni karton dobio je prije 10 dana tokom meča sa Santosom.

„Imam posebnu strast prema starim automobilima. Kupio sam jedan i ovdje, Mustang iz 1966”, rekao je Fereira.

Njegova supruga sa kojom je još iz srednjoškolskih dana i sa kojom je u braku 15 godina ima poseban način na koji pokušava da primiri njegov temperament.

„Nije to uradila otkada smo ovde, ali jeste već jednom u Portugalu. Upozorila me je - svaki put kada dobijem crveni karton prodaće jedan od mojih automobila. Zajedno smo još od škole, bila mi je podrška u najtežim momentima, ali uvijek me posebno kritikuje zbog ponašanja. Nekada me i kazni”, rekao je Fereira.

Bonus video: