REAKCIJE NAKON DERBIJA

Božović: Odgovorili smo izazovu; Kažić: Zaslužena pobjeda Sutjeske

Odigrali smo odličnu taktičku utakmicu, strpljivo smo čekali svoju šansu, postigli gol u pravo vrijeme, potom sigurno sačuvali prednost, bez većeg rizika u igri, kazapo j
113 pregleda 0 komentar(a)
Sutjeska - Budućnost, Foto: Savo Prelević
Sutjeska - Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.10.2017. 19:46h

Zadovoljstvo je otići na pauzu sa četiri boda prednosti na vrhu tabele, kazao je napadač Sutjeske Bojan Božović na konferenciji za novinare nakon meča.

"Na pravi način smo odgovorili izazovu derbija. Odigrali smo odličnu taktičku utakmicu, strpljivo smo čekali svoju šansu, postigli gol u pravo vrijeme, potom sigurno sačuvali prednost, bez većeg rizika u igri. Više smo nego zadovoljni, ne samo ovom pobjedom, već kompletnim učinkom u dosadašnjem dijelu sezone", kazao je Božović.

Osim prvog mjesta na tabeli nakon prvog kruga, uz četiri boda prednosti, Nikšićani su se plasirali i u četvrtfinale Kupa.

Trener Budućnosti Dragan Kažić, s druge strane, imaće 14 dana pauze da analizira gdje je kraj Bistrice otišlo pogrešno...

"Zaslužena pobjeda Sutjeske, rezultat na pravi način odslikava dešavanja na terenu", priznao je Kažić nakon meča.

"Znali smo da nam najveća opasnost prijeti sa Sutjeskine desne strane, pripremali smo se za to, ali nismo uspjeli da zaustavimo Ivanovića. Drugo poluvrijeme je bilo još gore od prvog", istakao je trener Budućnosti.

Preporučujemo za Vas