Bivši igrači Budućnosti u novim ulogama

Budućnost je dogovorila saradnju sa Petrom Vukčevićem, Milanom Đurišićem, Ivanom Mijuškovićem i Savom Gardaševićem oko angažmana u mlađim kategorijama „plavih“

3772 pregleda 9 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Četvorica bivših igrača Budućnosti vratila su se u klub u novim ulogama - kao članovi stručnih štabova omladinske škole.

Budućnost je dogovorila saradnju sa Petrom Vukčevićem, Milanom Đurišićem, Ivanom Mijuškovićem i Savom Gardaševićem oko angažmana u mlađim kategorijama „plavih“.

Vukčević će ubuduće pomagati prezimenjaku Marku u kadetskoj selekciji, Đurišić će biti pomoćnik Balši Božoviću u mlađim pionirima, Mijušković će biti „desna ruka“ Ivanu Deliću u pionirskoj selekciji, dok je Gardašević postavljen na mjesto pomoćnika Marku Pavićeviću u pjetlićima.

Vukčević (35) je pored prvog tima Budućnosti nastupao još za Grbalj, OFK Titograd, Petrovac, Jezero, tajlandski Air Force i albanski Fljamurtari.

Petrov vršnjak, Đurišić, imao je sličan razvojni put – prošao sve mlađe selekcije i našeg kluba i reprezentacije – u dva puta je bio član našeg kluba, a igrao je još za OFK Titograd, Lovćen, Mogren, Iskru i hrvatsku Rijeku.

Mijušković (34) je nakon omladinskog staža u Budućnosti igrao za Mornar, Petrovac, Dečić, Rudar, Bokelj i Grbalj.

Najmlađi među novim trenerima je 29-godišnji Sava Gardašević – ljetos je završio karijeru zbog teže povrede, a igrao je i za Mogren, Rudar, Zetu, Dečić, Mornar Kom, Farašgan iz Bangladeša i kosovski Lapi.

Bonus video: