Mesi ne bi trebalo više da igra za Barselonu

"Ne vjerujem da neko misli da Barselona neće biti prvak Španije i bez Mesija. Situacija je lagodna, a Leo bi trebalo da nazove predsjednika Barselone i da mu kaže: 'Nisam potreban više, a ovo je moj Mundijal, moja velika šansa. Želim da se posvetim selekciji", kazao je Ruđeri
2 komentar(a)
mesi, Foto: Reuters
mesi, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.04.2018. 10:50h

Oskar Ruđeri, bivši reprezentativac Argentine i član šampionske generacije 1986, smatra da bi Leo Mesi trebalo da završi klupsku sezonu i posveti se pripremama za Mundijal.

"Ne vjerujem da neko misli da Barselona neće biti prvak Španije i bez Mesija. Situacija je lagodna, a Leo bi trebalo da nazove predsjednika Barselone i da mu kaže: 'Nisam potreban više, a ovo je moj Mundijal, moja velika šansa. Želim da se posvetim selekciji", kazao je Ruđeri.

On je otkrio da se nacionalni tim Argentine za Svjetsko prvenstvo u Meksiku spremao 65 dana. "Gaučosi" su, predvođeni Maradonom, osvojili titilu.

"Bili smo zajedno više od dva mjeseca, svi smo bili posvećeni tome. Znam da je sada nemoguće, ali makar bi Leo mogao da bude pošteđen", kazao je on.

Ruđeri smatra i da bi Mesi sa pripremama morao da počne - kad hoće.

"On najbolje zna u kakvom je stanju, šta mu je potrebno - odmor ili treninzi. On je naše zlato, njega moramo da čuvamo i da mu ugađamo".

Bonus video: