Pod Goricom Iskra želi da iznenadi izabranike Miodraga Džudovića

Sutjeska i Dečić upisali su pobjede protiv ekipa sa dna tabele, Jedinstva i Mornara, čeka se Budućnost koja pod Goricom igra protiv posljednjeplasirane Iskre (15 h)

5833 pregleda 1 komentar(a)
Priajtelji a rivali... "Plavi" i Iskra pod istim imperativom, Foto: FSCG
Priajtelji a rivali... "Plavi" i Iskra pod istim imperativom, Foto: FSCG

Sutjeska i Dečić upisali su pobjede protiv ekipa sa dna tabele, Jedinstva i Mornara, čeka se Budućnost koja pod Goricom igra protiv posljednjeplasirane Iskre.

Podgoričani čekaju “fenjeraša”, ali i trenera kojih ih dobro poznaje - Aleksandra Nedovića, koji je nedavno sjeo na klupu Iskre upravo sa klupe Budućnosti.

I počeo je remijem protiv Budućnosti u odloženom meču - 1:1 u Danilovgradu, no nakon toga Iskra je na četiri meča osvojila svega četiri boda, nedovoljno da pobjegne sa dna tabele...

- Ne možemo da se opustimo, iako su oni posljednji, pred nama je teška utakmica. Iskra je dobar sastav, sa nekoliko mladih igrača koji su skrenuli pažnju. Imaju i iskusne momke koji su oslonac ekipe i mogu da nas kazne - kaže vezista Budućnosti Luka Mirković.

- Spremni smo i očekujem dobru partiju. Kao i uvijek, idemo na pobjedu.

Budućnost je od dolaska Miodraga Džudovića stoprocentna na domaćem terenu - tri uzastopne pobjede, protiv Sutjeske, Jedinstva i Mornara, bez primljenog gola (gol-razlika 7:0).

- Podrazumijeva se da pobjeđujemo kada igramo na svom terenu. Navijači nas nose, volimo domaći ambijent i trudimo se da to iskoristimo na najbolji način. Takođe, kada smo čvrsti u odbrani, kao što je to bio slučaj u posljednjih nekoliko kola, mnogo nam je lakše i u napadu. Vjerujem da ćemo nastaviti tako i da ćemo uskoro biti sami na vrhu tabele - dodaje Mirković.

Iskra stiže da pokuša da iznenadi...

- Nije lako igrati protiv Budućnosti. Uz disciplinovanu igru, uz poštovanje dogovora iz svlačionice, imamo šansu. Prijala nam je pauza, da se osvježimo, zbijemo redove, bili smo prilično umorni i ‘teški’ nakon posljednjeg meča - kaže vezista Iskre Petar Vukčević, nekadašnji igrač Budućnosti.

Bonus video: