Juve konačno slavio, Kostić i Vlahović pogodili protiv Bolonje

Juve najavio izlazak iz krize i večeras na domaćem terenu savladao Bolonju 3:0

7934 pregleda 1 komentar(a)
Dušan Vlahović, Foto: Reuters
Dušan Vlahović, Foto: Reuters

Fudbaleri Juventusa savladali su večeras Bolonju 3:0 u 8. kolu Serije A i prekinuli niz od pet utakmica bez pobjede u svim takmičenjima.

Juve je posljednji trijumf upisao 31. avgusta kada je na domaćem terenu savladao Speciju 2:0.

Ekipa iz Torina je od početka bila bolja, a prvu šansu nije iskoristio Mekeni. Ubrzo nakon toga Juventus postiže prvi gol - Arkadijuš Milik je u 24. minutu pronašao Dušana Vlahovića, reprezentativac Srbije povukao skoro do šesnaesterca, asistirao sunarodniku Filipu Kostiću, koji je sa lijeve strane matirao Skorupskog. Bio je to prvi Kostićev gol nakon osam utakmica u dresu Juventusa.

Nakon postignutog pogotka "Stara dama" je najbolju šansu u prvom dijelu imala preko Milika, ali je Skorupski odlično intervenisao.

U drugom dijelu Juve postiže još dva gola - prvo je u Vlahović u 59. minutu nakon asistencije Mekenija postigao gol i postigao peti pogodak u Seriji A ove sezone, da bi u 62. minutu konačan rezultat postavio Milik.

Bolonja je bila bezopasna, a dobru šansu u finišu meča nije iskoristio Rikardo Orsolini. Ekipa ni u drugom meču od dolaska Tijaga Mote nije uspjela da izbjegne poraz.

Standings provided by SofaScore

Bonus video: