Radulović: Ujednačena grupa, biće neizvjesno do kraja

Crna Gora smještena u grupu G sa Mađarskom, Srbijom, Bugarskom i Litvanijom

12135 pregleda 62 komentar(a)
Radulović, Foto: FSCG
Radulović, Foto: FSCG

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović poručio je da je naša selekcija u kvalifikacijama za Euro 2024. godine dobila zahtjevnu, ali i ujednačenu grupu.

Crna Gora je na današnjem žrijebu u Frankfurtu smještena u grupu G sa Mađarskom, Srbijom, Bugarskom i Litvanijom.

"Dobili smo veoma zahtjevnu grupu. Srbija i Mađarska u posljednje vrijeme prikazuju izvanredne partije. Pokazatelj toga je učešće Srbije na Mundijalu. To je ekipa koja je izuzetno homogena. Piksi Stojković je na najbolji mogući način uklopio ekipu, vidi se kakve rezultate postižu. Mađarska iz godine u godinu napreduje i postiže izvanredne rezultate. Pokazala je to i Liga nacija i utakmice sa Engleskom i Njemačkom. Ima malo i simbolike - naša selekcija je prvu utakmicu odigrala sa Mađarskom. Nadam se da ćemo i poslije ovih utakmica imati lijep osjećaj kao poslije one prve", rekao je Radulović.

Crna Gora je u ranijim kvalifikacionim ciklusima igrala i protiv Bugarske i Litvanije.

"Bugarska sa novim selektorom Mladenom Krstajićem kreće u formiranje nove ekipe. Posljednji rezultati su im bili za poštovanje. Litvanija je zbog putovanja i vremenskih uslova zahtjevna", rekao je Radulović.

Na kraju zaključak:

"Grupa ujednačenog kvaliteta, biće neizvjesno do kraja. Nadam se da ćemo uz veliko požrtvovanje, odgovornost i ispravljanje nekih stvari koje nisu bile dobre u Ligi nacija uspjeti da na kraju ostvarimo svoje ciljeve", poručio je Radulović.

Bonus video: