Kristijano Ronaldo postigao 700. gol, Junajted slavio protiv Evertona

Junajted na "Gudisonu" bolji od Evertona 2:1

6329 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kristijano Ronaldo ove sezone rijetko igra, šansu dobija sa klupe, ali je i pored toga uspio da ispiše istoriju.

Portugalac je večeras postigao 700. pogodak u karijeri, a Mančester junajted je u 10. kolu Premijer lige u gostima savladao Everton nakon preokreta - 2:1.

I večeras je Ronaldo bio među rezervama, šansu dobio u 29. minutu kada se Marsijal povrijedio, a onda u 44. minutu iskoristio sjajnu asistenciju Kazemira i postigao gol za 2:1.

Nijedan fudbaler nije postigao više golova u klupskoj karijeri od Ronalda, a Lionel Mesi na drugom mjestu ima devet pogodaka manje.

Everton je poveo u 5. minutu - Kazemiro je izgubio loptu, koja je, nakon dobre reakcije Onane, došla do Ivobija. Reprezentativac Nigerije je sa distance plasirao loptu i postigao lijep pogodak.

Deset minuta kasnije Junajted je izjednačio, a strijelac je bio Antoni. Ovog puta su fudbaleri Evertona izgubili loptu na centru, a Marsijal asistirao Brazilcu, koji je postigao treći pogodak u Premijer ligi u dresu "đavola".

Između dva pogotka Junajteda, sjajnu šansu je imao Kazemiro, dok su domaći u finišu najbolju priliku imali preko Garnera, ali je De Hea sjajno intervenisao.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: