Lambulić: Mnogi su požurili da nas otpišu u borbi za vrh

Petrovac je peti, sa pet bodova manje od vodećeg Dečića, a juče je propustio da preskoči Budućnost na tabeli

4180 pregleda 0 komentar(a)
Mladen Lambulić, Foto: FSCG
Mladen Lambulić, Foto: FSCG

Fudbaleri Petrovca stigli su juče na gostovanje Budućnosti sa samo jednom pobjedom na prethodnih osam utakmica, računajući i Kup.

Izabranici Mladena Lambulića bili su na dobrom putu da se potpuno izvuku iz krize, da ostvare pobjedu u derbiju u gostima koja bi "vrijedjela dvostruko", dva puta su imali po dva gola prednosti, vodili 2:0 i 3:1, da bi bez trijumfa ostali u petom minutu sudijskog dodatka.

"Prezadovoljan sam igrom, a veoma nezadovoljan rezultatom. Ovo je za nas kao poraz i biće teško oporaviti ekipu za naredni meč. Mislim da smo zaslužili da slavimo, da smo bili bolji, a onda smo čak u 97. minutu primili gol iz penala. Budućnosti čestitam jer je vjerovala do kraja u bod, a mi smo izgubili dva", kazao je Lambulić nakon meča.

Napadači Mendi i Faust, udarne igle Petrovčana sa početka sezone, dali su po gol, jedan je postigao i bivši igrač Budućnosti Dejan Boljević.

Petrovac je peti, sa pet bodova manje od vodećeg Dečića, a juče je propustio da preskoči Budućnost na tabeli.

"Mislim da su mnogi požurili da nas otpišu u borbi za vrh", istakao je Mladen Lambulić, čija ekipa u narednom kolu dočekuje Jedinstvo.

Bonus video: