Poraz Mladosti, Bokelj slavio u Nikšiću, Berane u seriji

Mladost i Bokelj izjednačeni na vrhu sa po 23 boda

5319 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.10.2022. 19:00h

Fudbaleri Bokelja savladali su danas u gostima OFK Nikšić (2:0) u 11. kolu Druge crnogorske fudbalske lige i na vrhu tabele se izjednačili sa ekipom Mladosti iz Donje Gorice koja je izgubila od Podgorice 1:0.

Kotorani su upisali treću pobjedu zaredom, a u Nikšiću su poveli u 32. minutu kada je Igor Vukčević realizovao penal. Konačan rezultat postavio je Baba Alhasan u 51. minutu.

Mladost je minimalnim rezultatom izgubila od Podgorice, a jedini gol postigao je Balša Mrvaljević iz penala u 30. minutu.

Do trijumfa su došli i Berane i Kom. Beranci su na domaćem terenu savladali Zetu 2:0, što im je peta uzastopna pobjeda, dok je ekipa sa Zlatice u gostima bila bolja od Otranta 3:1.

Berane je oba pogotka protiv Zete postiglo u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Fatih Muković u 23. i Stefan Čađenović u 37. minutu.

Izabranici Milana Radulovića su treći na tabeli - u zoni baraža za Prvu ligu.

Kom je u Ulcinju poveo u 14. minutu kada je gol postigao Boško Ljumović. Sedam minuta kasnije domaći su izjednačili preko Fatmira Molabećirovića, a onda su gosti u drugom dijelu osigurali pobjedu. Gol za 2:1 postigao je Marko Kažić u 65. minutu, dok je 10 minuta kasnije Lazar Knežević realizovao jedanaesterac.

Pobjedu je ostvario i Grbalj, koji je u gostima, nakon preokreta, bio bolji od Igala 2:1.

Domaći su vodili od 12. minuta kada je gol postigao Miloš Perović. Grbalj je izjednačio u 67. preko Marka Bojovića, dok je preokrenuo Žarko Vilotijević, koji je u 81. minutu pogodio iz penala.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: