Odigrao je 29 minuta na posljednje četiri utakmice i peta je opcija u napadu: Odnos Simeonea i Feliksa je komplikovan

"Marka" navodi da ne bi bilo čudno da Feliks i Simeone shvate da ne mogu zajedno da funkcionišu te da uskoro dođe do razlaza

4077 pregleda 1 komentar(a)
Žoao Feliks, Foto: Reuters
Žoao Feliks, Foto: Reuters

Fudbaleri madridskog Atletika remizirali su sinoć sa Klub Brižom (0:0) i udaljili se od mjesta koje vodi u nokaut fazu Lige šampiona.

Nakon četiri kola "kolćonerosi" su na trećem mjestu sa dva boda manje od Porta kojem gostuju u posljednjem kolu. Igra ne obećava, a situacija nije dobra ni u svlačionici.

Nezadovoljan je Žoao Feliks. Portugalac je prije tri godine iz Benfike stigao u Madrid, plaćen je 127 miliona eura i postao je najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Očekivalo se da će narednu deceniju Feliks biti glavni igrač Atletika, ali tako nije mislio Simeone.

Ni činjenica da je Atletiko protiv Briža od 82. minuta imao igrača više nije bila dovoljna Simeonenu da u igru uvede Portugalca. A kada je trener izvršio posljednju izmjenu Feliks je bio ljut, nervozno je gledao i gestikulirao ka Simeoneu što su uhvatile i kamere.

Feliks je ove sezone odigrao 11 utakmica u svim takmičenjima. Ali na posljednje četiri utakmice na terenu je ukupno bio 29 minuta. Prednost u napadu imaju Morata, Grizman, Kunja i Korea. Ćolo mnogo više njima vjeruje, dok je njegov odnos sa mladim napadačem "komplikovan", piše danas "Marka".

Simeone nije javno govorio zašto Portugalac ne igra, ali španski mediji ističu da je veoma nezadovoljan izdanjima Feliksa. U prilog tome govori i podatak da je Feliks još bez gola ove sezone.

Atletiko u prvenstvu polako gubi korak za vodećim ekipama i za Realom i Barselonom zaostaje šest bodova. "Marka" navodi da ne bi bilo čudno da Feliks i Simeone shvate da ne mogu zajedno da funkcionišu te da uskoro dođe do razlaza. A ekipu bi u tom slučaju napustio Feliks, jer Simeone ima podršku navijača i uprave.

Bonus video: