Kakav peh - Kante zbog povrede vjerovatno propušta Mundijal

To je povratak povrede, to nisu dobre vijesti, ali ne mogu da vam kažem više u ovoj fazi", rekao je trener Čelsija Grejem Poter.

4130 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Francuski vezista N'Golo Kante mogao bi da propusti Svjetsko prvenstvo u Kataru, zbog povrede butnog mišića, prenio je "L'Ekip".

Igrač Čelsija se prošle nedjelje ponovo povrijedio na treningu, a prema navodima čuvenog lista izvjesno je da će propustiti najveće fudbalskog takmičenje, koje počinje 20. novembra.

"Ovo nisu dobre vijesti. Ovog vikenda mora da ode kod specijaliste. To je povratak povrede, to nisu dobre vijesti, ali ne mogu da vam kažem više u ovoj fazi", rekao je trener Čelsija Grejem Poter.

Selektor Francuske Didije Dešan će spisak putnika za Katar objaviti 9. novembra, a danas je tokom posjete Muzeju sporta u Nici odbio da komentariše zdravstveno stanje povrijeđenih igrača.

"Imam vijesti. Sve u svoje vrijeme. Neki igrači imaju probleme sa povredama. Nadamo se da će sve ići u dobrom smjeru. Još ima vremena da budemo sigurniji", rekao je Dešan.

Kante nije igrao za Čelsi od 14. avgusta i meča sa Totenhemom u Premijer ligi. Za reprezentaciju Francuske igra od 2016. godine, a bio je dio ekipe koja je prije četiri godine osvojila Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Bonus video: