Bilo je prilika, ali ne i golova: Remi Lacija i Udinezea na "Olimpiku"

Lacio sredinom prvog poluvremena ostao bez povrijeđenog Ćira Imobilea

2268 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Nakon četiri utakmice u Seriji A na kojima su postigli 14 golova (na tri meča po četiri) fudbaleri Lacija su zaustavljeni.

Ekipa iz glavnog grada Italije danas je na "Olimpiku" dočekala najprijatnije iznenađenje u ligi, Udineze i sa "zebrama" igrala bez golova - 0:0. Lacio prvi put nakon 2007. godine nije primio gol na pet utakmica. Sa druge strane Udineze je vezao devet mečeva bez poraza u Seriji A ove sezone.

Na "Olimpiku" nije bilo golova, ali je bilo dosta šansi. Igrači Udinezea su bili bliži pogotku, dva puta pogađali prečku - Samardžić i Deulofeu su tresli okvir gola - a sjajne prilike u drugom poluvremenu su imali Udogi i Pereira.

Ni Lacio nije uspio da postigne pogodak. U prvom poluvremenu odlične šanse su imali Anderson i Milinković-Savić. U drugom domaća ekipa nije stvorila idealnu šansu za gol.

Ipak, nakon meča trener Lacija Mauricio Sari ima razlog da bude zabrinut. Najbolji stijelac ekipe i Serije A, Ćiro Imobile je povrijedio zadnju ložu, pa je sredinom prvog poluvremena izašao iz igre.

U drugom meču Specija i Kremoneze su igrali 2:2.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: