Katalonski mediji ogorčeni porazom Barselone: „Bez duše”

„Mundo deportivo” je sve sažeo u jednu riječ „Bolno”, dok madridski mediji likuju. „Marka” je napisala „Veoma superiorno”, a „As” je na naslovnici napisao „Ovdje vlada Madrid”

4752 pregleda 1 komentar(a)
Foto: sport.es
Foto: sport.es

U 250. „el klasiku”, Real Madrid je savladao Barselonu 3:1.

Više od poraza. navijače „blaugrane” je zabrinula očajna igra svog tima, koji nije ni zaprijetio „merengesima” u prvih 80 minuta.

Tek nakon prve greške domaćina i gola Ferana Toresa, Ćavijev tim je „živnuo”, imao i šansu da izjednači, ali to ne bi bilo zasluženo.

Katalonski mediji su teško podnijeli poraz, a možda i najbolji naslov dao je „Sport” - „Bez duše”.

„Mundo deportivo” je sve sažeo u jednu riječ „Bolno”, dok madridski mediji likuju. „Marka” je napisala „Veoma superiorno”, a „As” je na naslovnici napisao „Ovdje vlada Madrid”.

Španci su izvukli i veoma zanimljiv podatak. Rodrigo Goeš, koji je izborio i dao penal za konačnih 3:1, najmlađi je strijelac sa bijele tačke u najvećim mečevima španskog fudbala u posljednjih 106 godina.

Posljednji mlađi igrač od njega koji je realizovao jedanaesterac bio je čovjek po kojem se zove stadion, Santjago Bernabeu, jer je tada imao 20 godina i 310 dana. Brazilac je juče imao 21 godinu i 280 dana.

Bonus video: