Postekoglu oduševljen Hakšabanovićem: Od njega tek očekujemo najbolje

"Zadovoljni smo njegovim napretkom, ali znamo da može još bolje da igra", poručio je Postekoglu

3947 pregleda 3 komentar(a)
Hakšabanović, Foto: Shutterstock
Hakšabanović, Foto: Shutterstock

Sead Hakšabanović je opčinio menadžera Seltika Endža Postekoglua.

Ofanzivni crnogorski vezista od dolaska u Seltik još nije odigrao svih 90 minuta, ali australijski trener grčkog porijekla od Hakšabanovića tek očekuje najbolja izdanja.

Hakšbanović se lako prilagodio na novu sredinu, polako je počeo da hvata formu i dobro odigrao posljednje mečeve. Prije 10 dana je, u pobjedi (2:1) nad Sent Džonstonom, natjerao na autogol rivala, da bi u subotu učestvovao kod tri pogotka protiv Hibernijana, a bio je asistent kod prvog. Ipak, na poluvremenu je zamijenjen zbog lakše povrede.

"Seadu ide dobro. Ima 23 godine, srećni smo što je sa nama i uzbuđeni, jer čekamo da vidimo šta još može da pokaže. Polako stiče kondiciju i razumije kako funkcioniše naš sistem. Od njega tek očekujemo najbolje - apsolutno. To je jedan od razloga i zašto smo ga doveli", rekao je trener Seltika Endž Postekoglu.

Da u Seltiku ozbiljno računaju na Hakšabanovića potvrđuje i činjenica da je fudaler potpisao petogodišnji ugovor. Transfer je ozvaničen krajem avgusta i Hakšabanović je postao sedmo pojačanje škotskog kluba u ljetnjem prelaznom roku.

"Vidjeli smo igrača koji ima iskustva, ali koji još može da napreduje. Znali smo da može da se uklopi u naš stil igre, a bonus je što može da igra na dvije-tri pozicije. Osjećali smo da nam je potreban takav igrač. Zadovoljni smo njegovim napretkom, ali znamo da može još bolje da igra", poručio je Postekoglu.

Bonus video: