Miljenović odabrao za kvalifikacioni turnir u Albaniji

Rivali našim fudbalerima biće Albanija, Norveška i Ukrajina
0 komentar(a)
Aleksandar Miljenović omladinska fudbalska reprezentacija, Foto: Fscg.me
Aleksandar Miljenović omladinska fudbalska reprezentacija, Foto: Fscg.me
Ažurirano: 29.09.2017. 15:42h

Selektor omladinske reprezentacije Aleksandar Miljenović pozvao je 20 igrača za turnir preliminarne runde kvalifikacija koji se odžava u Albaniji od 4. do 10. oktobra.

Na spisku su - golmani: Maksim Milović (Voždovac), Filip Đukić (Kopenhagen);

Odbrana: Radule Krulanović (Sutjeska), Bojan Roganović (Budućnost), Miloš Drinčić (Iskra), Jovan Jablan (Mladost), Nikola Kumburović (Budućnost), Zvonko Ceklić (Zeta);

Vezni red: Vasilije Terzić (Budućnost), Ognjen Peličić (Sloboda Užice), Mirza Hot (Ibar), Miloš Zečević (Rudar), Ilija Vukotić (Benfika), Vladan Bubanja (Sutjeska), Eniks Kriještorac (Jedinstvo), Pavle Krstović (Zeta), Radovan Bećirović (Sutjeska);

Napad: Nikola Krstović (Zeta), Sergej Grubač (APOEL, Kipar), Aleksa Marušić (Sutjeska).

Crna Gora će u Albaniji igrati sa domaćinom, Norveškom i Ukrajinom, a plasman u elitnu rundu kvalifikacija izboriće dvije prvoplasirane.

Naši fudbaleri prvi meč igraju 4. oktobra protiv Norveške, tri dana kasnije je rival Albanija, a 10. Ukrajina.

"Ambicije su uvijek iste, a to je plasman u elitnu rundu takmičenja. Neće nam biti lako da ostvarimo zacrtani cilj, jer igramo u veoma izjednačenoj grupi u kojoj su sve selekcije veoma jake. Ipak, prema informacijama koje imamo, Ukrajinci su korak ispred ostalih i uloga favorita za osvajanje prvog mjesta pripada njima", rekao je Miljenović za sajt FSCG.

Okupljanje omladinaca je zakazano za 1. oktobar.

Bonus video: