Neuspjeh je zabranjen: Budućnost želi pobjedu nakon više od mjesec

"Plavi" dočekuju Rudar (subota od 17 sati)

2314 pregleda 4 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Budućnost je imala sreću da glavni konkurenti za vrh tabele CFL, Dečić i Sutjeska, ne iskoriste niz loših rezultata.

"Plavi" nisu slavili u tri meča (poraz i dva remija), ali su i dalje blizu vrha - imaju tri boda manje od lidera iz Tuzi, te minus dva u odnosu na aktuelnog šampiona.

U 13. kolu Budućnost dočekuje Rudar i jasno je da nema kalkulacija - želi prvi trijumf još od 17. septembra i duela sa Mornarom pod Goricom.

"Nema šta da se priča, očekujem da ostvarimo pobjedu, tako je uvijek u Budućnosti", rekao je napadač Marko Mrvaljević i dodao:

"Protivnik je u dobroj formi, na posljednja tri meča je ostvario dvije pobjede i remi, tako da ima naše maksimalno poštovanje", istakao je Mrvaljević.

Budućnost je u lošu seriju ušla nesrećnim porazom od Iskre (1:0). Onda je srećno došla do remija protiv Petrovca (3:3), da bi u prošlom kolu došla do boda u duelu sa Dečićem (1:1).

"Moramo da ponovimo igru kao protiv Dečića. Da imamo istu energiju i želju, da se borimo do kraja i mislim da rezultat tada neće izostati", naveo je Mrvaljević.

"Serija neuspjeha je loše uticala na ekipu. Sada moramo da se izdignemo i vjerujem da ćemo da pokažemo da smo pravi i da zaslužujemo da budemo prvi", zaključio je Mrvaljević.

Duel pod Goricom je u subotu od 17 sati.

Bonus video: