Inter Majami ubijeđen u dolazak Mesija

Klub čiji je vlasnik Dejvid Bekam je, kako navodi ugledni „Atletik” i poznati novinar Dejvid Ornstin, u tajnim pregovorima sa 35-godišnjim Argentincem već nekoliko mjeseci i, navodno, vodi u trci za njegov potpis.

3659 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Pari Sen Žermen želi da produži ugovor, Barselona hoće da ga vrati, ali su u Interu iz Majamija ubijeđeni da će Lionel Mesi doći na Floridu.

Klub čiji je vlasnik Dejvid Bekam je, kako navodi ugledni „Atletik”, tj. poznati novinar Dejvid Ornstin, u tajnim pregovorima sa 35-godišnjim Argentincem već nekoliko mjeseci i, navodno, vodi u trci za njegov potpis.

„Atletik” piše da će Mesi nakon Mundijala u Kataru objaviti gdje će igrati sljedeće sezone, te da su braća Horhe i Hose Mas, koji su s Bekamom suvlasnici Inter Majamija, održali veliki broj sastanaka sa Horheom Mesijem, ocem jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Klub koji je osnovan prije samo četiri i po godine bi mogao da dovede najatraktivnije pojačanje u MLS od 2007. godine, kada je baš Bekam otišao „preko bare”.

Trener Intera je bivši bek Mančester junajteda, Fil Nevil, a klub će se uskoro preseliti na stadion čija je vrijednost milijardu dolara.

Bonus video: