Džudović: Sve ide kako želimo

Budućnost na proslavi 35 godina "varvara" savladala Arsenal iz Tivta i ostala na prvom mjestu na tabeli

6119 pregleda 7 komentar(a)
Fudbaleri Budućnosti prije utakmice sa Arsenalom, Foto: FK Budućnost
Fudbaleri Budućnosti prije utakmice sa Arsenalom, Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti savladali su danas Arsenal iz Tivta (2:0) i sačuvali prvu poziciju u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Budućnost je do trećeg vezanog trijumfa stigla golovima Marka Bakića u finišu prvog i Arijela Lusera početkom drugog poluvremena.

"Plavi" su pobijedili u slavljeničkoj atmosferi - navijači Budućnosti "varvari" proslavili su 35 godina postojanja.

„Prije svega, rezultat je za nas bio najvažniji i igrali smo na rezultat. Igra uvijek može da bude bolja - od nas se očekuje da stvaramo više šansi i golova. Međutim, mi smo igrali protiv jedne dobro organizovane ekipe, koja nema slučajno broj bodova koji ima i nalazi se na poziciji na kojoj se nalazi. Da je rezultat bio drugačiji, bili bismo praktično na istom broju bodova. Zadovoljan sam pobjedom, imali smo proslavu navijača i željeli smo da njihov i naš zajednički praznik uljepšamo pobjedom. Ujedno, rezultat nam je donio dodatno samopouzdanje za dalji rad“, rekao je nakon meča trener Budućnosti Miodrag Džudović.

Lijep pogodak postigao je Lusero. Argentinac je u 50. minutu perfektno plasirao loptu nakon dodavanja Marka Mrvaljevića.

„Lusero je dobio šansu, iskoristio je na najbolji način, odigrao dobro za ekipu i sve to krunisao – mogu da kažem – majstorstvom. Zadovoljan sam njegovom igrom, ali prije svega istakao bih ekipu i – idemo dalje. “, jasan je Džudović, koji je poentirao...

Budućnost na prvom mjestu ima bod više od Sutjeske, a četiri od Dečića.

„Trenutno smo na prvom mjestu, sve ide kako želimo. Nastavićemo da radimo i da se održimo do pauze na prvom mjestu. Dešavaju se usponi i padovi, ali je važno da kada padnemo uvijek pokušamo da ustanemo i idemo visočije“, zaključio je Džudović.

Bonus video: