Ćavi: Junajted je napredovao od dolaska Ten Haga

Barselona će u prvoj utakmici 16. februara na Kamp Nou dočekati Mančester junajted, a revanš je sedam dana kasnije na Old Trafordu

2232 pregleda 2 komentar(a)
Ćavi, Foto: Reuters
Ćavi, Foto: Reuters

Trener Barselone Ćavi Ernandes rekao je da je pred njegovom ekipom ogroman zadatak, u dvomeču nokaut runde Lige Evrope protiv Mančester junajteda.

"Moraćemo da se takmičimo, idemo u Mančester protiv kvalitetnog rivala i kluba bogate istorije, koji je mnogo napredovao od dolaska Erika Ten Haga. Oni imaju sjajne individualce i ponovo smo dobili najtežeg rivala u Ligi Evrope", rekao je Ćavi, prenio je Skaj.

Barselona će u prvoj utakmici 16. februara na Kamp Nou dočekati Mančester junajted, a revanš je sedam dana kasnije na Old Trafordu.

Povezani članci

07. Novembar 2022.

Nije moglo atraktivnije - Barselona protiv Junajteda

"Imaćemo vremena za analizu, oni su jak tim u odbrani i napadu, ne samo zbog Kristijana Ronalda već i zbog drugih igrača. Mančester junajted je istorijski klub koji takođe mora da pobijedi. Dva velika kluba, to će biti ogroman zadatak", dodao je trener Barselone.

Barselona i Junajted su do sada 13 puta igrali u evropskim takmičenjima, a engleski klub pobijedio je tri puta, posljednji put u aprilu 2008. godine kada je bilo ukupno 1:0 u polufinalu Lige šampiona.

Barselona je kao trećeplasirana iz grupne faze Lige šampiona ušla u nokaut rundu Lige Evrope, a Mančester junajted je bio drugoplasirani u svojoj grupi u Ligi Evrope iza Real Sosijedada, koji se plasirao direktno u osminu finala.

Bonus video: