Bez konkretnog odgovora: Žardim pokušao da objasni zašto Jovetić nije igrao

"Nismo izgubili meč, jer nismo imali drugog napadača, već zato što smo napravili mnogo grešaka u odbrani, što su nas lako probijali po lijevoj strani, što smo izgubili mnogo duela, i što nismo imali intezitet u igri. Ovo je poraz cijelog tima, nismo bili na dobrom nivou", rekao je Žardim
6 komentar(a)
žardim, Foto: Reuters
žardim, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.09.2017. 17:40h

Leonardo Žardim, trener Monaka, pojavio se danas pred novinarima, nakon ubjedljivog poraza od Porta u drugom kolu Lige šampiona (0:3).

Jedno od pitanja bilo je zašto Stevan Jovetić nije igrao, nakon dobrog izdanja i gola protiv Lila.

Konkretan odgovor nije uslijedio:

"Ako nemate sposobnost da napadate po dubini, teško je igrati utakmice Lige šampiona. U suprotnom, možete da igrate samo ako se postavite plitko u odbrani i čekate kontranapad. Ako igrate sa posjedom lopte i visoko podignutom odbranom, protivnik lako može da vas pritisne presingom i spriječi da uradite to što hoćete. Nismo izgubili meč, jer nismo imali drugog napadača, već zato što smo napravili mnogo grešaka u odbrani, što su nas lako probijali po lijevoj strani, što smo izgubili mnogo duela, i što nismo imali intezitet u igri. Ovo je poraz cijelog tima, nismo bili na dobrom nivou", rekao je Žardim.

Monako nije u dobroj poziciji u Ligi šampiona, ima samo bod nakon dva kola.

Naredni meč u šampionatu "kneževi" igraju protiv Monpeljea, već u petak.

Bonus video: