Inter raspucan, Atalanta u krizi, Murinja "izdao" jedan igrač

Inter se pobjedom izjednačio sa Atalantom sa po 27 bodova, jer je tim iz Bergama u Lećeu doživio drugi vezani poraz (2:1)

5696 pregleda 1 komentar(a)
Murinjo, Foto: Reuters
Murinjo, Foto: Reuters

Inter se ispromašivao protiv Juventusa u prethodnom meču (0:2), razgoropadio protiv Bolonje, dok je Atalanta ušla u kontra-ritam, a Roma osvojila bod u Sasuolu.

Inter je slavio 6:1, iako je Bolonja povela sredinom poluvremena, golom Likojanisa.

Do poluvremena je domaći tim postigao tri gola, u nastavku još toliko - Di Marko je bio dvostruki strijelac, po jednom su se upisali Džeko, Lautaro, Čalhanoglu i Gosens.

Inter se pobjedom izjednačio sa Atalantom sa po 27 bodova, jer je tim iz Bergama u Lećeu doživio drugi vezani poraz (2:1).

Leće je upisao tek drugu pobjedu ove sezone, prvu kod kuće, a za Atalantu je ovo bio prvi gostujući poraz.

Domaćin je vodio 2:0 golovima Baskirota u 28. i Di Franćeska u 30. minutu, dok je jedini strijelac za Atalantu bio Zapata u 40.

Sasuolo i Roma su odigrali 1:1 u duelu u kome golovi postignuti u posljednjih deset minuta.

Roma je povela golom Ejbrahama u 80. minutu, a pet minuta kasnije je izjednačio Pinamonti.

"Bila je ovo dobra predstava mog tima, a izdaja jednog igrača. Igralo je njih 16, a jedan nas je izdao neprofesionalnim odnosom i ponašanjem. Neću reći ko je u pitanju, a njemu sam rekao da može da ide u januaru, iako znam da neće, jer nema gdje", bio je misteriozan Žoze Murinjo, trener Rome, nakon meča.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: