Marko Janković nišani i Dinamo: Idemo na pobjedu

"Igramo protiv ozbiljne ekipe. Šteta što nema publike, navijači bi nam mnogo značili, ali moramo da se naviknemo na uslove i da uđjemo dobro u taj meč. Koliko dobro uđemo udjemo u meč zavisiće i rezultat", rekao je Janković
0 komentar(a)
Marko Janković, Foto: Reuters
Marko Janković, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.09.2017. 11:09h

Partizan sjutra u meču drugog kola Lige Evrope dočekuje kijevski Dinamo, pred praznim tribinama nekadašnjeg armijskog stadiona.

Marko Janković, crnogorski reprezentativac i strijelac gola u duelu sa Jang Bojsom na startu takmičenja, naglasio je da će "crno-bijeli" ići na pobjedu.

"Igramo protiv ozbiljne ekipe. Šteta što nema publike, navijači bi nam mnogo značili, ali moramo da se naviknemo na uslove i da uđemo dobro u taj meč. Od toga kako uđemo u meč, zavisiće i rezultat", rekao je Janković.

"Mislim da svi znaju koliko za nas znači Liga Evrope, za većinu nas je to veliki izazov da vidimo koliko vrijedimo. Imamo mnogo motivac, bez obzira što nema publike, siguran da ćemo svi biti maksimalno spremni. Uvijek idemo po tri boda, tako će biti i protiv Dinama", dodao je Janković.

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je Dinamo favorit.

"Očekuje nas težak meč, to je ekipa koja je na papiru sigurno favorit u našoj grupi. To je ozbiljna ekipa, ekipa velikog renomea i ugleda. Očekuje nas težak meč, ali to je velika prilika da napravimo dobar rezultat", kazao je Đukić.

U Grupi B Dinamo je prvi na tabeli sa tri boda, iza su Partizan i Jang Bojs sa po jedinim bodom, a Skenderbeg je poslednji bez bodova.

Bonus video: