Murinjo isključen, Matić donio bod Romi: Dibala se vratio, a Karsdorp otišao

Fudbaler Torina Nemanja Radonjić imao je u posljednjim trenucima meča jedan nesportski potez. Nakon duela sa Manćinijem, fudbaler Torina se okrenuo ka rivalu i gestikulirao ka njemu hvatajući se za međunožje

3080 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbaleri Rome ni u trećem meču zaredom nisu došli do pobjede u Seriji A.

"Vučica" je danas u 15. kolu domaćeg šampionata u finišu stigla do boda protiv Torina (1:1), a gol kojim je Roma izbjegla poraz postigao je Nemanja Matić u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Torino je poveo preko Linetija u 55. minutu, a onda je tek tada Roma počela da igra kako treba. U 70. minutu je šansu dobio Paulo Dibala, koji se oporavio od povrede tetive. Argentinac je posljednji put na terenu bio početkom oktobra protiv Lećea.

Dibala je pokrenuo Romu, a u 92. minutu je izborio penal, koji Andera Beloti nije realizovao. Bivši igrač Torina je pogodio stativu.

Ipak samo dva minuta nakon promašenog penala, domaći su postigli gol. Dibala je šutirao i pogodio prečku sa dvadesetak metara, lopta se odbila do Matića koji je preciznim udarcem sa distance postigao gol.

U finišu meča je isključen trener Rome Žoze Murinjo nakon što je protestovao zbog jedne sudijske odluke.

A fudbaler Torina Nemanja Radonjić imao je u posljednjim trenucima meča jedan nesportski potez. Nakon duela sa Manćinijem, fudbaler Torina se okrenuo ka rivalu i gestikulirao ka njemu hvatajući se za međunožje.

Prije utakmice mnogo stvari se dogodilo u Murinjovom timu. Portugalac je nakon remija sa Sasuolom jednog igrača označio kao direktnog krivca za prosute bodove. Poručio je tom fudbaleru da je izdao ekipu i rekao mu da može slobodno da traži novi klub.

Mediji su kasnije došli do informacije da je riječ o Riku Karsdorpu. Holanđanin danas nije bio ni na klupi, a mediji na Apeninima su došli do informacije da je fudbaler sa porodicom već napustio Rim.

Navodno, za Karsdorpa je interesovanje već pokazao Juventus.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: