Garnaćo pogodio u 93. za mirnu pauzu na "Old Trafordu"

Mančester junajted nakon pogotka Garnaća u 93. minutu stigao do pobjede protiv Fulama - 2:1

2319 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbaleri Mančester junajteda ipak u dobrom raspoloženju odlaze na mundijalsku pauzu - "đavoli" su danas u 16. kolu savladali Fulam 2:1 i oporavili se nakon poraza od Aston Vile u prethodnom kolu.

Menadžer Erik ten Hag nije mogao da računa na Sanča, Antonija i Ronalda, a u njihovom odsustvu zvijezda je bio mladi Argentinac Garnaćo, koji je u 93. minutu postigao gol za pobjedu.

Značajna pobjeda za Junajted, koji ostaje na tri boda od Totenhema i zone Lige šampiona.

Sa druge strane Fulam, nakon poraza od Mančester sitija prethodne sedmice, i od drugog mančesterskog kluba gubi u finišu meča. Ekipa iz Londona na pauzu odlazi sa odličnog devetog mjesta (19 bodova).

Junajted je danas poveo u 14. minutu - fudbaleri Fulama su izgubili loptu na sredini terena, a Bruno Fernandeš asistirao Kristijanu Eriksenu za vođstvo. Eriksen je postao prvi Danac, još od Petera Šmajhela i 1995. godine koji je postigao gol za "crvene đavole".

Eriksen je do odlaska na odmor imao još jednu šansu, dok je u nastavku izglednu priliku imao Markus Rašford.

Fulam je u nastavku bio konkretniji, a do gola je stigao preko rezerviste i bivšeg igrača Junajteda, Danijela Džejmsa u 61. minutu.

I kada se činilo da će Junajted još jednom razočarati Garnaćo je nakon dodavanja Eriksena pogodio za radost gostujućih navijača.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: