Ronaldo: Junajted me je izdao, ne poštujem Ten Haga

Ronaldo u intervjuu za "The Sun" govorio o situaciji u klubu, menadžeru Eriku ten Hagu, Vejnu Runiju...

11807 pregleda 10 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters

Britanski „The Sun“ objavio je naslovnicu za ponedjeljak, na kojoj je Kristijano Ronaldo, uz naslov "Junajted me je izdao".

Ronaldo se 2021. godine vratio u Junajted, ali ove sezone ne dobija previše šansu. Ljetos je želio da napusti tim kako bi igrao u Ligi šampiona, propustio je gotovo kompletne pripreme, a kada je sezona počela bio je na klupi. Šansu je rijetko dobijao, a kada ne bi igrao uglavnom bi bio ljut. Tako je u pobjedi nad Totenhemom prije završetka meča napustio klupu za rezervne igrače i otišao u svlačionicu, znajući da neće ulaziti u igru, pa je izbačen iz ekipe, zbog čega je propustio gostovanje Čelsiju. Potom se vratio u tim, ali ne čini se da je sve idealno.

"Junajted me je izdao. Napravili su od mene crnu ovcu. Pokušavaju da me praktično izbace iz tima. Ne samo menadžer, već svi koji se nalaze oko kluba. Osjećam se izdanim, kao da me neki ne žele u klubu ne samo sad, već i prošle sezone“, rekao je Ronaldo.

Ronaldo definitivno nije u dobrim odnosima sa menadžerom Erikom ten Hagom zbog čega je u ekskluzivnom intervjuu za „The Sun“ izjavio:

"Ne poštujem ga jer on ne poštuje mene. Ako nemaš poštovanja prema meni, nikada ga neću imati ni ja prema tebi", rekao je Ronaldo o Holanđaninu.

Nije samo govorio o Ten Hagu. Bilo je riječi o Ralfu Rangniku i Ole-Gunaru Solskjeru.

"Ako čak nisi ni trener, kako ćeš biti šef Mančester junajteda? Nikada nisam ni čuo za njega", rekao je Ronaldo o Rangniku.

Smatra da od odlaska ser Aleksa Fergusona klub nije napredovao.

"Napredak je ravan nuli. Klub nije evoluirao. Ništa se nije promijenilo", oštar je Portugalac.

Ronaldo se dotakao i Vejna Runija koji ga je kritikovao.

"Ne znam zašto me tako žestoko kritikuje. Vjerovatno jer je završio karijeru, a ja još igram na visokom nivou. Neću reći da izgledam bolje od njega. Što je istina...", rekao je Ronaldo.

Smatra da je Junajted daleko iza Sitija, Arsenala i Liverpula.

"Mislim da navijači treba da znaju istinu. Želim sve najbolje klubu, zbog toga sam i došao u Junajted. Ali postoje neke stvari koje vam ne pomažu da stignete do najvišeg nivoa na kom su Siti, Liverpul, Arsenal. Klub ove veličine trebalo bi da bude na vrhu, ali nažalost nije", istakao je Ronaldo.

Ronaldo nije bio u protokolu na današnjem meču sa Fulamom. Ove sezone u Premijer ligi je odigrao 10 utakmica u Premijer ligi (većinom ulazio u igru), a postigao je jedan pogodak.

Bonus video: