Skaloni bi mogao da zamijeni neke igrače pred početak Mundijala

Prvi meč na Svjetskom prvenstvu Argentinci igraju 22. novembra protiv Saudijske Arabije

2861 pregleda 1 komentar(a)
Skaloni, Foto: Reuters
Skaloni, Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni rekao je da razmišlja da promijeni spisak od 26 igrača za Svjetsko prvenstvo u Kataru, pošto nekoliko fudbalera nije "100 odsto spremno".

"Postoje igrači koji nisu 100 odsto spremni. Imamo nekoliko malih problema. Imamo nekoliko dana da se odlučimo o spisku. Iskreno, ne mogu da kažem da su nia 100 odsto. Ali možemo da promijenimo. Nadamo se da nećemo morati, ali mogućnost postoji", rekao je Skaloni, prenijela je danas agencija Frans pres.

Fudbaleri Argentine pobijedili su u srijedu u Abu Dabiju selekciju Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 5:0, u pripremnoj utakmici pred Svjetsko prvenstvo.

Za Argentinu nisu nastupala četvorica igrača, koja bi mogla da budu izostavljena sa Svjetskog prvenstva. To su napadač Paulo Dibala (Roma), vezni igrači Nikolas Gonsales (Fiorentina) Alehandro Gomes (Sevilja) i odbrambeni igrač Kristijan Romero (Totenhem).

Selekcija Argentine je tokom noći doputovala u Katar. Oni će igrati u Grupi C sa Saudijskom Arabijom, Poljskom i Meksikom.

Prvi meč na Svjetskom prvenstvu igraju 22. novembra protiv Saudijske Arabije.

Bonus video: