Radulović: Karakter donio remi, Savić je pokazao koliko nam je nedostajao

"Jeftino smo primili golove, a nismo zaslužili da bude 0:2. Zadovoljan sam zalaganjem, vidio sam karakter kod igrača, to me posebno raduje", rekao je Radulović

7708 pregleda 10 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Crnogorski fudbaleri su izbjegli poraz od Slovačke pod Goricom - konačnih 2:2 su zadovoljili selektora Miodraga Radulovića, jer su "sokoli" u posljednjih pola sata dali sve da izbjegnu neuspjeh.

Nagrađeni su golovima Stefana Savića, drugi je pao u 98. minutu iz penala.

"Utakmica je ispunila cilj. Imali smo više šuteva, jeftino primili golove, a nismo zaslužili da bude 0:2. Zadovoljan sam zalaganjem, vidio sam karakter kod igrača, to me posebno raduje", rekao je Radulović.

Drugo poluvrijeme je pokazalo dobre strane.

"Slovačka je tim koji ima golmana iz Mančester junajteda, lijevog beka iz Fejnorda, štopera iz Intera, vezistu Lobotku, jednog od najboljih u Seriji A... Mi smo se u drugom poluvremenu protiv takve ekipe vratili nakon 0:2, da budemo agresivniji i bolji na terenu" kazao Radulović.

U nedjelju je rival Slovenija u Ljubljani, Radulović najavljuje promjene u timu.

"Pokušavamo da svima pružimo šansu, da tačno znamo na čemu smo. Večeras je Savić pokazao koliko nam znači - dao je dva gola i kompletan njegov angažman potvrdio je da smo bez njega bili veoma hendikepirani u Ligi nacija".

Bonus video: