Radulović ljut: Nismo došli ovdje da nam neko otima nešto

"Sramota, cijeli sudijski tim treba da se stidi. Nismo došli ovdje da nam neko otima nešto, nismo došli ni da otimamo - već da se odmjerimo", jasan je crnogorski selektor

10027 pregleda 22 komentar(a)
Radulović na današnjem meču, Foto: FSCG
Radulović na današnjem meču, Foto: FSCG

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Selektor Miodrag Radulović počeo je analizu meča ne spominjući detalj iz 28. minuta, ali kako se zahuktavala pres-konferencija u “Stožicama”, nije mogao a da ne spomene nepriznati gol Stefana Mugoše.

Crna Gora je izgubila 1:0, promašila je i penal - nažalost, piše se poraz.

Povezani članci

20. Novembar 2022.

Fudbal je često nepravedna igra

"Mogu da kažem da jedino čime sam nezadovoljan jeste rezultat, suprostavili se dobro jakom timu i ovo je još jedan pokazatelj da naša ekipa može da igra sa svakim. Ipak, još jedno smušeno poluvrijeme, u kojem smo i pored toga postigli gol. Znamo mi dobro odakle je sudija i zašto je to uradio, ali nema veze... Idemo dalje. Pokušali smo da riješimo bekovske pozicije i mislim da smo blizu", rekao je Radulović, a onda otkrio i da je nezadovoljan pojedinim igračima.

"Ređaju se porazi i to stvara negativnu sliku, ali ja vidim i pozitivnu stranu, vidjeli smo i neke nove igrače. Vidjeli smo, međutim, da imamo igrače iz Top pet liga, a da imamo i igrače sa egzotičnih destinacija i razlika je jasna - te igrače ćemo od sada ostaviti za odmor i rekreaciju".

Potom se vratio na suđenje:

"Sramota, cijeli sudijski tim treba da se stidi. Nismo došli ovdje da nam neko otima nešto, nismo došli ni da otimamo - već da se odmjerimo", zaključio je Radulović.

Bonus video: