Maradonin sin: Oni koji porede mog oca i Mesija ne razumiju i ne gledaju fudbal

U mnoštvu reakcija stigla je jedna i od sina Dijega Maradone, koji je u razgovoru za jedan argentinski radio kazao da vjeruje da će konačno prestati poređenja Mesija i njegovog oca

8013 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Argentina je doživjela žestok fudbalski šamar, jedan od najvećih, ako ne i najveći u istoriji, a fudbalska zemlja traži odgovore na pitanje - kako je moguće da se izgubi od Saudijske Arabije.

I nema milosti ni prema "najvećem živom" argentinskom fudbaleru Leu Mesiju, koji je na pod ozbiljnim kritikama zbog izdanja na otvaranju Mundijala - umjesto da nosi, Mesi je usporio "gaučose".

U mnoštvu reakcija stigla je jedna i od sina Dijega Maradone, koji je u razgovoru za jedan argentinski radio kazao da vjeruje da će konačno prestati poređenja Mesija i njegovog oca.

"Oni koji porede Mesija i mog oca ne gledaju i ne razumiju fudbal. Govorimo o dvije epohe, o dva karaktera... Ali, pogrešno je stavljati teret na Mesijeva leđa. Druga su vremena. Jeste da je potpuno ludo izgubiti od Saudijske Arabije, ali fudbal se promijenio. Mesi je sigurno najbolji igrač u istoriji čovječanstva, ali moj otac nije bio ljudsko biće, on je bio neko sa druge planete. To je razlika između njih dvojice", kazao je Dijego Maradona junior.

Bonus video: