Nenad Brnović: Petrovac ne smijemo potcijeniti

Sutjeska u 12 sati kraj Bistrice dočekuje Petrovac, koji je neporažen na četiri posljednja gostovanja

2332 pregleda 2 komentar(a)
Brnović očekuje nastavak dobrih igara nakon pauze, Foto: FSCG
Brnović očekuje nastavak dobrih igara nakon pauze, Foto: FSCG

Sutjeska se tokom pauze spremala za nastavak takmičenja u Meridianbet 1. CFL-u, a sjutra u podne kraj Bistrice dolazi OFK Petrovac.

"Ubjedljivo smo ih porazili u prvoj utakmici ove sezone, ali ih nećemo potcijeniti. Tokom ovih 15 dana pauze pripremali smo se za nastavak i nadamo se da ćemo nastaviti u dobrom ritmu", kazao je 19 godišnji vezista Sutjeske Lazar Žižić.

Očekuje se njegov start, jer zbog kartona neće u ekipi biti njegovog vršnjaka Dušana Vukovića, koji je bio starter u pobjedi Sutjeske u Petrovcu 4:0, u prvom duelu u sezoni.

"Opet nam pauza nije došla u pravom momentu jer smo igrali dobro i bili u naletu. No iskoristili smo pauzu a oporavimo igrače sa najvećom minutažom, probamo varijante sa fudbalerima koji su mane igrali. Što se Petrovca tiče, nećemo ih potcijeniti, uprkos našem ubjedljivom trijumfu ove sezone. Nismo zaboravili da ih nismo dobili nijednom u prošloj sezoni", kazao je trener Sutjeske Nenad Brnović i dodao:

"Petrovac je odlično odigrao na četiri poslednja gostovanja i tražiće bodove jer su na početku, baš kao i Dečić, imali šampionske ambicije. Pojačaće se na polusezoni a i nama je prioritet da im ne dozvolio da se primaknu a istovremeno održimo korak sa Budućnosti. Za drugi dio sezone i mim planiramo pojačanja kako bismo ostvarili ciljeve", zaključio je Brnović.

Bonus video: