Ma kakav Rols Rojs, ovdje smo da služimo našoj zemlji - to je za nas nagrada

Napadač Saudijske Arabije Saleh Al-Šehri koji je postigao gol protiv Argentine takođe je demantovao priču o skupocjenim automobilima

8348 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Selektor Saudijske Arabije Erv Renar demantovao je glasine da će kraljevska porodica svakom igraču pokloniti Rols Rojs vrijedan pola miliona eurta nakon velike pobjede protiv Argentine.

U objavama na društvenim mrežama navodi se da je svaki član tima od 26 igrača trebalo da dobije automobil od prestolonasljednika Mohameda bin Salmana, ali 54-godišnji Francuz je kazao da su to neozbiljne priče:

"Nema ništa tačno u vezi toga. Imamo vrlo ozbiljan savez i ministarstvo sporta i nije vrijeme da se nešto dobije u ovom trenutku. To su priče koje nemaju veze sa istinom. Ovdje smo došli da igramo fudbal, a meč sa Argentinom je jedan od tri", kazao je Renar, nakon poraza od Poljske u jučerašnjem meču.

Napadač Saudijske Arabije Saleh Al-Šehri koji je postigao gol protiv Argentine takođe je demantovao priču o skupocjenim automobilima.

"To nije istina. Ovdje smo da služimo našoj zemlji i damo sve od sebe. To je dovoljna nagrada", kazao je on.

Saudijska Arabija je u subotu poražena od Poljske rezultatom 2:0 i odluka o prolasku past će u posljednjem kolu kada igra protiv Meksika.

Bonus video: