Belgijanci demantovali da su se tukli i najavili: Sada idemo da pobijedimo Hrvatsku

"Ima previše laži, pričale su se priče koje nisu istinite, da sam razbijao po svlačionici. Bili smo razočarani i to je sve. Pričali smo otvoreno, sve smo razjasnili", rekao je Kurtoa

4467 pregleda 2 komentar(a)
Eden Azar, Foto: Reuters
Eden Azar, Foto: Reuters

Igrači belgijske reprezentacije Eden Azar i Tibo Kurtoa demantovali su da postoji sukob u timu, kao i informaciju koju je objavio L'ekip da su se Azar i Jan Vertongen potukli u svlačionici nakon poraza od Maroka (2:0).

"Ništa se veliko nije dogodilo nakon Maroka. Imali smo dobar razgovor na kojem smo svašta rekli jedan drugom. Sad želimo da pobijedimo Hrvatsku. Imamo dva dana da se pripremimo. Rekli smo da moramo da igramo bolje, a priče izmišljene kako bi se stvorila loša atmosfera. Ali sad smo još više motivisani da pobijedimo Hrvatsku u četvrtak”, kazao je Azar.

"Ima previše laži, pričale su se priče koje nisu istinite, da sam razbijao po svlačionici. Bili smo razočarani i to je sve. Pričali smo otvoreno, sve smo razjasnili", rekao je Kurtoa.

Polemiku je izazvala i izjava Kevina de Brujnea da je nacionalni tim “prestar”.

“On još uvijek vjeruje u nas. Da nije tako, ne bi bio ovdje. On je samo rekao činjenicu da smo prije četiri godine bili mlađi. I to je sve", rekao je Azar.

Belgija nakon dva kola ima tri boda i za prolaz joj je potrebna pobjeda nad Hrvatskom u posljednjoj rundi.

Bonus video: