Sautgejt: Rašford i Foden su bili tihi u prvom poluvremenu, drugi gol je prelomio meč

Engleska je izborila plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva, nakon što je savladala Vels sa 3:0, u meču trećeg kola Grupe B na Svjetskom prvenstvu

1680 pregleda 0 komentar(a)
Geret Sautgejt, Foto: Reuters
Geret Sautgejt, Foto: Reuters

Selektor engleske fudbalske reprezentacije Geret Sautgejt izjavio je nakon pobjede nad Velsom da je meč bio odlučen nakon drugog gola njegove ekipe.

Engleska je izborila plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva, nakon što je savladala Vels sa 3:0, u meču trećeg kola Grupe B na Svjetskom prvenstvu.

"Kontrolisali smo igru u prvom poluvremenu, ali nismo stvorili dovoljno šansi. Željeli smo više udaraca i šansi, i da budemo brži u napadu. Kada smo postigli drugi gol prelomili smo meč", rekao je Sautgejt, a prenio BBC.

Engleska je takmičenje u grupi završila na prvom mjestu sa sedam osvojenih bodova.

Dvostruki strelac za Englesku na večerašnjem meču bio je Markus Rašford.

"Odlično za Rašforda, stvarno je dobro trenirao. Mogao je da postigne i treći gol i zabilježi het-trik. Gol iz slobodnog udarca je bio nevjerovatan", rekao je Sautgejt.

U listu strijelaca se upisao i fudbaler Mančester sitija Fil Foden.

"Djelovalo mi je da su obojica (Rašford i Foden) tihi u prvom poluvremenu, pa sam odlučio da im zamijenim strane. Drago mi je da su se upisali u listu strijelaca", dodao je Sautgejt.

Engleska će u osmini finala igrati protiv Senegala.

Bonus video: