Selektor Velsa: Veliki uspjeh je što smo uopšte ovdje

Vels je završio takmičenje na Svjetskom prvenstvu, nakon poraza od Engleske sa 3:0, u meču posljednjeg trećeg kola Grupe B

1239 pregleda 0 komentar(a)
Pejdž, Foto: Reuters
Pejdž, Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Robert Pejdž izjavio je poslIJe poraza od Engleske da je njegov tim odigrao odlično prvo poluvrijeme ali da je pao u nastavku.

Vels je završio takmičenje na Svjetskom prvenstvu, nakon poraza od Engleske sa 3:0, u meču posljednjeg trećeg kola Grupe B.

"Mislim da smo odigrali odlično prvo poluvreme. Promijenili smo organizaciju igre i igrači su bili veoma disciplinovani. Engleska u prvom poluvremenu nam nije zadavala mnogo problema", rekao je Pejdž.

Vels je takmičenje u grupi završio na posljednjem četvrtom mjestu sa jednim osvojenim bodom.

"Na startu drugog dijela smo za tri minuta primili dva gola. Ako date takve poklone igračima njihovog kvaliteta oni ih smjesta iskoriste i sad smo na putu kući. I pored eliminacije ostaje veliko dostignuće da smo se plasirali na SP", dodao je Pejdž.

Pejdž je rekao i da Vels budućnost reprezentacije "treba da gradi na tom uspjehu".

"Nemamo toliki izvor igrača kao Engleska. Nadam se da će ovo značiti mladim igračima u budućnosti. Razočarani smo što nismo pokazali sav naš kvalitet i ekipa to zna, ne moram da im kažem", zaključio je Pejdž.

Bonus video: