Meksiko bez selektora, Martino: Moj ugovor je istekao sa posljednjim sudijskim zviždukom

Meksiko je pobijedio Saudijsku Arabiju 2:1, u posljednjem trećem kolu grupe C, ali je uprkos pobjedi, zbog gol razlike kao trećeplasirana selekcija u grupi, završio učešće na Mundijalu

4417 pregleda 0 komentar(a)
Martino, Foto: Reuters
Martino, Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Meksika Herardo Martino izjavio je da prihvata odgovornost za neuspjeh i eliminaciju sa Svjetskog prvenstva poslije grupne faze i da napušta klupu te selekcije.

"Ja sam odgovoran za frustracije i razočarenje koje smo doživjeli. Prihvatam odgovornost za ovaj neuspjeh. Moj ugovor je istekao sa poslednjim sudijskim zviždukom, i to je to", rekao je Martino.

Meksiko je pobijedio Saudijsku Arabiju 2:1, u posljednjem trećem kolu grupe C, ali je uprkos pobjedi, kao trećeplasirana selekcija u grupi, završio učešće na Mundijalu.

Ta selekcija je osvojila četiri boda, koliko i drugoplasirana Poljska, ali su Poljaci prošli dalje zbog bolje gol razlike.

"Večerašnji meč je ključni za eliminaciju. Dominirali smo, stvarali smo šanse. Mogli smo da postignemo još nekoliko golova, ali nismo uspjeli", rekao je Martino.

Bonus video: