Svi slave, samo on ne: Ronaldo odšetao sa terena nakon pobjede nad Švajcarskom

Ronaldo je sinoć meč počeo na klupi, ušao na teren posljednjih 20-ak minuta, a Gonsalo Ramoš koji je bio startni napadač upisao het-trik u slavlju nad Švajcarskom 6:1

6076 pregleda 8 komentar(a)
Ronaldo nakon meča, Foto: Reuters
Ronaldo nakon meča, Foto: Reuters

Portugalci imaju i sreću i nesreću što imaju Kristijana Ronalda.

Aura koja prati jednog od najboljih fudbalera svih vremena, ali i jednog od najpopularnijih sportista svijeta, veća je od nacionalnog tima i često odvrati pažnju od važnih stvari – kakva je pobjeda u osmini finala Mundijala.

Ronaldo je sinoć meč počeo na klupi, ušao na teren posljednjih 20-ak minuta, a Gonsalo Ramoš koji je bio startni napadač upisao het-trik u slavlju nad Švajcarskom 6:1.

I dok su selektor Santoš i igrači minimizirali značaj odluke da Ronaldo ne bude u prvom timu, svjetski mediji su, očekivano, to stavili u prvi plan.

I tako su konstatovali da je portugalski superstar, umjesto da sa saigračima i navijačima proslavi četvrtfinale, odmah po završetku meča ušao u svlačionice...

Ronaldo je završio na klupi nakon što je Fernando Santoš dan uoči meča, na zvaničnoj pres konferenciji, rekao da mu se nije svidjela njegova reakcija kada je zamijenjen protiv Južne Koreje.

Bonus video: