Ronaldova djevojka optužila Santoša, selektor brani odluku o Ronaldu: Najteže je njemu i meni

U večerašnjem duelu, Kristijano je ušao u 51. minutu, ali nije uspio da okrene meč, u polufinale ide Maroko pobjedom 1:0

7407 pregleda 8 komentar(a)
Ronaldo i Santoš nakon meča, Foto: Reuters
Ronaldo i Santoš nakon meča, Foto: Reuters

Fernando Santoš je i u duelu sa Marokom odlučio da Kristijana Ronalda ostavi na klupi, kao što je uradio protiv Švajcarske u osmini finala.

U prvom slučaju je njegova odluka bila prava, Gonsalo Ramoš je postigao tri gola, a Portugal dobio 6:1.

U večerašnjem duelu, Kristijano je ušao u 51. minutu, ali nije uspio da okrene meč, u polufinale ide Maroko pobjedom 1:0.

“Moja odluka sa Ronaldom nije imala uticaj na ishod meča. Tim je uvijek bio ujedinjen. Dva čovjeka kojima je bilo najteže smo on i ja. Ali, trener ne može da misli srcem, već u interesu tima. Znam da će ova odluka da me označi, ali nije uticala na poraz", kazao je Santoš nakon meča.

"Ne žalim zbog toga. Kristijano je enorman igrač, ušao je kada sam mislio da je potrebno".

Ronaldo je u suzama napustio teren, karijeru će da završi bez svjetske titule.

"Uvijek je tužno kada završiš svjetsko prvenstvo, nebitno u kojoj fazi. Jedina radost je osvajanje titule", kazao je Santoš.

Ronaldo se (još) nije oglasio, ali jeste njegova dugogodišnja partnerka Georgina.

"Danas je tvoj prijatelj i trener odlučio loše. Taj prijatelj za koga imaš samo riječi divljenja i poštovanja. Taj prijatelj koji je potcijenio najboljeg igrača svijeta. Ne možeš da budeš uz nekoga ko to ne zaslužuje", napisala je Ronaldova djevojka na društvenim mrežama.

Bonus video: