Oglasio se Ronaldo: Bilo je lijepo dok je trajalo, nikada nisam bježao od borbe

"Sada možemo da se nadamo da će nam vrijeme dati dobre savjete i dozvoliti svakome da donese svoje zaključke“, poručio je Ronaldo

16538 pregleda 2 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters

Fudbaleri Portugala izgubili su juče od Maroka (1:0) i u četvrtfinalu završili nastup na Mundijalu.

A dan nakon eliminacije oglasio se Kristijano Ronaldo, koji je po završetku susreta sa afričkom selekcijom u suzama otišao u svlačionicu. Ronaldo je protiv Maroka, kao i protiv Švajcarske, meč počeo sa klupe, a onda u nastavku dobijao priliku.

„Osvajanje Svjetskog prvenstva sa Portugalom bio je moj najveći i najambiciozniji plan u karijeri. Imao sam sreću da osvojim mnogo titula na međunarodnom nivou, uključujući i trofej sa Portugalom, ali moj najveći san je bio da odvedem svoju zemlju na svjetski vrh. Borio sam se žestoko za taj san. Pet puta sam učestvovao na Mundijalu, uvijek rame uz rame sa sjajnim saigračima i uz podršku miliona navijača. Dao sam sve. Nikada nisam pobjegao od borbe i nikada nisam odustao od tog sna. Želim da svi znaju da se moja posvećenost portugalskoj reprezentaciji nije promijenila nijednog trenutka, uprkos svemu što se govorilo, pisalo, spekulisalo…“, kazao je Ronaldo.

Mundijal u Kataru je vjerovatno posljednji portugalskom fudbaleru.

„Nemam mnogo toga da kažem trenutno. Hvala Portugalu. Hvala i Kataru – bilo je lijepo dok je trajalo. Sada možemo da se nadamo da će nam vrijeme dati dobre savjete i dozvoliti svakome da donese svoje zaključke“, poručio je Ronaldo.

Bonus video: