Rudar se rastao sa Dragićevićem, kormilo Mikiju Vukotiću?

Dragićević se sporazumno rastao sa Rudarom nakon lošeg početka sezone - Pljevljaci su u prvih osam kola doživjeli čak pet poraza.
1 komentar(a)
Miodrag Vukotić, Foto: Filip Roganović
Miodrag Vukotić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 23.09.2017. 19:08h

Miodrag Vukotić najozbiljniji je kandidat da preuzme Rudar, nakon što su se čelnici pljevaljskog kluba danas rastali sa doskorašnjim trenerom Radisavom Dragićevićem.

Vukotić je prošle sezone vodio Budućnosti do titule, nakon ljetošnjeg odlaska bio je blizu da preuzme Prištinu, ali se posao nije realizivao.

Sve su prilike da će se realizovati sa Rudarom, dvostrukim crnogorskim šampionom i četvorostrukim osvajačem Kupa.

Dragićević je otišao, nakon lošeg početka sezone - Pljevljaci su u prvih osam kola doživjeli čak pet poraza.

"Poslije analize rezultatske situacije u klubu, došlo je do sporazumnog prekida saradnje sa trenerom Radisavom Dragićevićem. Obje strane su se u potpunosti složile da je potrebno izvršiti određene promjene, kako bi se uhvatio ritam sa ostvarenjem zacrtanih rezultatskih ciljeva na početku sezone", kazao je za sajt Rudara predsjednik kluba Vladimir Šestović.

"Fudbalski klub Rudar i ja u lično ime, iskreno se zahvaljujemo Dragićeviću na profesionalnom radu i odnosu koji je imao u našem klubu. Takođe, najiskrenije mu želimo puno uspeha u daljoj trenerskoj karijeri sa nadom da će se fudbalski putevi našeg kluba i trenera Dragićevića ponovo sresti jednog dana. Pitanje novog šefa stručnog štaba biće riješeno narednih dana, a do tada će sa ekipom raditi pomoćni trener Vuko Bogavac i trener golmana Veljko Bajković'', naveo je Šestović.

Rudar već u utorak igra revanš osmine finala Kupa sa Sutjeskom u Nikšiću. Prvi meč pod Golubinjom završen je 0:0.

Bonus video: