Brazilski asovi zamolili Nejmara da se ne povuče

Brazil je posle jedanaesteraca i poraza od Hrvatske u četvrtfinalu eliminisan sa Svjetskog prvenstva, a Nejmar nije želio da kaže da li će nastaviti da igra za državni tim

5858 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Brazilski fudbaleri zamolili su Nejmara da ostane da igra za reprezentaciju, poslije razočaravajućeg rezultata na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Kako je prenio sajt Gol, brojne zvijezde brazilskog fudbala uključujući Vinisijusa Žuniora, Rodriga, Rišarlisona, Rafinju, Lukasa Paketu i Antonija, zamolili su Nejmara da se ne povuče iz reprezentacije.

Brazil je posle jedanaesteraca i poraza od Hrvatske u četvrtfinalu eliminisan sa Svjetskog prvenstva, a Nejmar nije želio da kaže da li će nastaviti da igra za državni tim.

Nejmar želi da se odmori i propusti utakmice reprezentacije koje su zakazane za početak naredne godine, ali ne namjerava da se potpuno povuče iz nacionalnog tima, preneo je sajt Gol. On je povrijedio desni skočni zglob tokom utakmice sa Srbijom u grupnoj fazi, propustio je dva meča, ali se oporavio i igrao osminu finala i četvrtfinale.

Bonus video: