Anćeloti i Brazil? "Ostajem u Realu do kraja, ako me ne otjeraju"

On je jedan od najcenjenijih trenera, zbog čega se pominjao kao mogući nasljednik Titea na klupi brazilske reprezentacije

15406 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti odbacio je danas navode da bi mogao da dođe u iskušenje da napusti klub i preuzme fudbalsku reprezentaciju Brazila.

Anćeloti je u drugom mandatu u Realu, sa kojim je prošle sezone osvojio Ligu šampiona i titulu u Primeri. On je jedan od najcenjenijih trenera, zbog čega se pominjao kao mogući nasljednik Titea na klupi brazilske reprezentacije.

Tite je napustio reprezentaciju Brazila poslije eliminacije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, porazom od Hrvatske. "Da treniram Brazil? Ne znam šta će se dogoditi u budućnosti, živim u ovom trenutku. Stariji sam i dobro se osjećam u Madridu, imamo još mnogo toga da ostvarimo. Ima vremena za razmišljanje o budućnosti. Imam ugovor do kraja 2024. godine i ako me Real Madrid ne otjera, neću otići", rekao je Anćeloti.

Ančeloti je ranije izjavio da će završiti karijeru kada mu istekne ugovor u Realu.

Fudbalski savez Brazila traži selektora, a svjetski mediji prenijeli su da su među kandidatima Pep Gvardiola, Zinedin Zidan, Abel Fereira, Fernando Dinis, Renato Gaučo i Tomas Tuhel.

Bonus video: