Pogba izašao iz zatvora, ne smije da vidi majku i brata, ni da koristi društvene mreže

Stariji Pogba je uhapšen zbog prijave i optužbi da je bio član grupe koja je pokušala da od Pola iznudi 13 miliona dolara

7205 pregleda 0 komentar(a)
Pol Pogba je optužio brata, Foto: Shutterstock
Pol Pogba je optužio brata, Foto: Shutterstock

Matijas Pogba, brat Pola Pogbe, pušten je na slobodu iz zatvora u kome se nalazio od sredine decembra.

Stariji Pogba je uhapšen zbog prijave i optužbi da je bio član grupe koja je pokušala da od Pola iznudi 13 miliona dolara.

Nakon puštanja iz zatvora, Matijas Pogba ne smije da stupi u kontakt sa majkom i bratom, ne smije da napušta Francusku i koristi društvene mreže.

Afera Pogba je buknula u avgustu, kada je Matijas Pogba na društvenim mrežama objavio snimke u kome je kazao da će razotkriti kakav je zapravo njegov slavni brat, za koga je, između ostalog, rekao da je platio vrača da baci čini na Kilijana Mbapea.

Pol Pogba je zatim objelodanio da je podnio prijavu zbog iznude, uz tvrdnje da su početkom godine dvojica naoružanih muškaraca sa kapuljačama od njega tražili 13 miliona dolara u stanu u gradići Lanji sur Marnu, gdje je posjetio svoju porodicu.

On je istražiteljima rekao da su prije pomenutog incidenta isti ljudi pokušavali da ga zastraše, čak i u Juventusovom trening centru, kada je među osumnjičenima Pol prepoznao i svog brata Matijasa.

Pol je naveo da je iste osobe kasnije vidio i u Mančesteru i u Torinu, te da je i tada među njima vidio svog brata.

Bonus video: