Iskra ostala bez predsjednika, Šaranović se povukao nakon sedam godina

Iskra je u maju 2019. proslavila 100 godina postojanja, a nakon toga je dvije sezone učestvovala u kvalifikacijama za evropska takmičenja

6237 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Fk Iskra /Facebook
Foto: Fk Iskra /Facebook

Dosadašnji predsjednik Iskre Blažo Šaranović je podnio ostavku, objavio je danilovgradski klub.

Šaranović je bio na čelu Iskre sedam godina, s njim je klub stigao do Prve lige, postao stabilan član elitnog ranga, debitovao u evropskim takmičenjima...

Iskra je u maju 2019. proslavila 100 godina postojanja, a nakon toga je dvije sezone učestvovala u kvalifikacijama za evropska takmičenja.

"Najskorije izboreni plasman na evro scenu se desio u sezoni 2021/22, na čelu stručnog štaba bio je Srđa Nikić, potom Milivoje Novović sa svojim pokrićem licence. Te sezone je Marko Kordić proglašen za najbolje golmana, a Balša Sekulić za najboljeg igrača. Nakon toga, Sekulić je dobio poziv za A reprezentaciju Crne Gore, time je postao prvi igrač Iskre u istoriji koji je stigao do dresa nacionalnog tima", navodi Iskra i dodaje:

"Mnogo je još stvari Šaranović učinio za klub, ali ovo su jedni od najvećih uspjeha. Hvala mu na svemu za sve što je uradio za ovaj klub i grad".

Bonus video: