Njukasl i Almiron nastavili seriju, Fulam ubjedljiv sa dva igrača više, prva pobjeda Vulvsa sa Lopetegijem

Njukasl savladao Lester 3:0, Fulam identičnim rezultatom bolji od Kristal Palasa. Everton - Vulverhempton 1:2, Sautempton - Brajton 1:3

5784 pregleda 0 komentar(a)
Almiron, Foto: Reuters
Almiron, Foto: Reuters

Fudbaleri Njukasla su i poslije mundijalske pauze nastavili sa dobrim izdanjima, a danas su u 17. kolu Premijer lige ubjedljivo u gostima savladali Lester 3:0. "Svrake" su nakon današnjeg meča druge na tabeli sa bodom više od Mančester sitija, ali i sa dvije utakmice više.

Njukasl je poveo već u trećem minutu kada je Kris Vud realizovao penal, nakon nespretne reakcije Amartija.

Četiri minuta kasnije je Almiron nakon duplog pasa sa Gimaraešom postigao još jedan gol, deveti u Premijer ligi. Paragvajac odlično igra ove sezone, nije ga poremetila ni pauza i nastavio je sa impresivnim izdanjima.

Konačan rezultat postavio je Žoelinton nakon 32 minuta igre.

U ekipi Lestera nije bilo povrijeđenog Džejmsa Medisona, dok je Džejmi Vardi u drugom poluvremenu dobio šansu.

Ubjedljivu pobjedu ostvario je i Fulam, koji je u gostima savladao Kristal Palas.

Za goste je strijelac bio Aleksandar Mitrović, koji je upisao i dvije asistencije. Po gol su postigli i Bobi Rid i Tim Rim.

Kristal Palas je meč završio sa dva igrača manje, a isključeni su Mičel i Tomkins.

Pobjedu je upisao i Brajton koji je u gostima savladao Sautempton 3:1. Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Marč, Lalana i Pero koji je postigao autogol.

Gol za domaće postigao je Vord Praus - šutirao je penal, Sančes je odbranio, a onda je naletio na loptu i ispravio grešku.

Vulverhempton je u gostima, nakon preokreta, savladao Everton 2:1. Domaći su poveli preko Mine, izjednačio je Podens, a konačan rezultat postavio Ait Nuri.

Bila je ovo pobjeda u prvom meču sa nogo menadžera "vukova" Đulena Lopetegija.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: