Šta radi Zlatan Ibrahimović dok ne igra: Kuva, uči sa djecom...

"Moj život je uobičajen život čovjeka koji ima 35 godina i dvoje djece. Imam dovoljno novca, i to je ono što me razlikuje od mnogih, ali, inače, sve je isto kao i kod ostalih porodičnih ljudi", kazao je Zlatan za njemačke medije
373 pregleda 0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.09.2017. 13:59h

Zlatan Ibrahimović je na terenu zvijer, ekstravagantan fudbaler, ali za razliku od mnogih svjetskih zvijezda, njegov privatni život je prilično neinteresantan svjetskim medijima, jer ga vodi mirno, tiho i povučeno.

Sa dugogodišnjom partnerkom Helenom Seger ima dva sina Maksimilijana (9) i Vinsenta (7), i to je otprilike sve što se zna, i što bi Zlatan želio da se zna.

Zato je uvijek interesantno kada švedski superstar priča o životu van fudbala.

"Moj život je uobičajen život čovjeka koji ima 35 godina i dvoje djece. Imam dovoljno novca, i to je ono što me razlikuje od mnogih, ali, inače, sve je isto kao i kod ostalih porodičnih ljudi", kazao je Zlatan za njemačke medije.

Šta radi dok ne igra...

"Kuvam, kada je Helena odsutna, kada ima obaveze oko našeg privatnog biznisa. Učim sa djecom, igram video-igrice sa njima... Radimo potpuno normalne i uobičajene stvari za očeve i sinove tih godina", rekao je Ibrahimović.

On će se na teren vratiti najkasnije početkom godine, kada se potpuno oporavi od teške povrede i operacije koljena.

Bonus video: