Mesi: Zagrljaj svima, i da vam se kao meni ostvare snovi

Mesi se u novogodišnjoj poruci zahvalio na podršci i ljubavi navijača iz svih krajeva svijeta

4714 pregleda 0 komentar(a)
Snove je ostvario sa 35 godina i skoro dvije decenije vrhunskih igara, Foto: REUTERS
Snove je ostvario sa 35 godina i skoro dvije decenije vrhunskih igara, Foto: REUTERS

Lionel Mesi je na odmoru nakon što je na Mundijalu u Kataru iz petog pokušaja došao do najvećeg, ali ujedno i jedinog trofeja oji u je falio.

“Godina koju nikada neću zaboraviti je iza nas. Napokon mi se ostvario san kojem sam oduvijek težio. Ali ne bi ništa vrijedilo da to ne mogu podijeliti s prekrasnom porodicom, najboljom koju neko može imati. I s prijateljima, koji me uvijek podržavaju i ne daju mi da sotanem dolje kad god padnem", navodi se u obraćanju Mesija a prenijela je "Marka".

"Takođe, želim sačuvati izuzetne uspomene zbog svih onih koji me prate i podržavaju, prilika da ovo putovanje podijelim s vama je nevjerovatna. Doći ovdje gdje sam danas ne bi bilo moguće bez sve te podrške ljudi iz moje zemlje, Pariza, Barselone.., i mnogih drugih gradova iz mnogih zemalja odakle dobijam neizmjernu ljubav".

"Nadam se da je i ova godina svima bila prekrasna i želim svima zdravlja i snage da u 2023. ostanemo srećni. Zagrljaj svima!", napisao je 35-godišnji napadač PSŽ-a i argentinske reprezentacije.

Messi je postao pobjednik Svjetskog kupa u Kataru kao dio svoje reprezentacije i prepoznat je kao najbolji igrač turnira.

Bonus video: